tontin etsinnästä vielä

Muistui mieleeni vielä yksi hauska juttu tontinmetsästysajoilta.

Silloinkin kyseessä oli tontti Espoossa. Vaikutti hyvältä. Hinta ei todellakaan ollut korkeimmasta päästä ja alue vaikutti mukavalta. Rakennusoikeutta oli meille sopivasti. Vanha purettava talo tietenkin lisäisi hintaa, mutta tontti oli jaettu kahtia myyntiä varten, joten purkukustannukset tulisivat puoliksi.

Pyysimme välittäjää näyttämään tarkemmin paikkoja ja kertomaan muutenkin paikan päällä enemmän.

Kiertelimme tontilla: Ei paha, ei todellakaan paha. Eräs seikka kuitenkin herätti ihmetystä. Tontin takaosa oli aidoitettu vähintäänkin kaksimetrisellä aidalla. Kysyimme asiaa välittäjältä. Vastahakoisesti hän kertoi että aidan toisella puolella oli erään pahamaineisen moottoripyöräjengin kerhomaja.

Jos nyt ei sitten kuitenkaan tätä tonttia…

4 Comments on tontin etsinnästä vielä

 1. Mj
  02.08.2014 at 20:10 (9 vuotta ago)

  Oliko kyseessa siis Noykkiossa sijaitseva tontti? Se oli just mopopoikien ylanaapuurissa.

  • kukonharja
   05.08.2014 at 12:37 (9 vuotta ago)

   Oli.

 2. Mika Rautio
  15.01.2014 at 21:00 (10 vuotta ago)

  Jos aita olisi ollut luodin kestävä niin olisihan se sitten ollut aika turvallinen paikka asustella? Vähän sama kuin täällä Itä-Vantaalla kun Vantaan vankila on muutaman kilometrin päässä. Jos sieltä joku vaarallinen vanki karkaisi (joskus joku muuten karkasikin), niin ei varmasti jää tähän lähimaastoon norkoilemaan, vaan häipyy äkkiä jonnekin kauemmas… 🙂

  Tietysti noihin prätkäkerhoihin varmaan liittyy sellainenkin piirre, että aamuisin voi heräillä helikopterin meteliin, jos poliisin erikoisryhmät ovat päättäneet käydä takapihan naapurissa kylässä… 🙂

  (Mahtoikohan se tontti sitten mennä kaupaksi, eli onko siellä jo jonkun talo?)

  • kukonharja
   15.01.2014 at 23:22 (10 vuotta ago)

   Kuulemma joku kilpaileva jengi on joskus käynyt heittämässä (räjähtämättömän) pommin kerhotalon pihalle, joten en tiedä olisiko luodinkestävä aita ollut riittävä 🙂

   En itse asiassa tiedä menikö se kaupaksi. Jossain vaiheessa ilmoitus katosi oikotielta. Ehkä joku rohkea osti tontin.