tontti… tai siis määräosa osa 2

Olimme siis hämmentyneitä, yllättyneitä ja iloisia. Ja sanoimme tietenkin ottavamme sen. Varasimme heti ajan tapaamiseen tontille välittäjän kanssa

Niinpä eräänä kauniina talvipäivänä 2010 seisoimme naapurimääräosalla katsoen mahdollisesti omaa tulevaa kodinpaikkaamme. Tontti oli jaettu kolmeen osaan, kantaosassa (A) oli kaunis vaaleankeltainen puutalo ja sen puutarhassa oli kaksi määräosaa B ja C myynnissä. C oli meille varattu. Meidän määräosasta oli vaikea sanoa mitään, sitä kun peitti n. metrin mittainen lumikerros. Hieman epäilytti ostaa sikaa säkissä, mutta päätimme ottaa riskin.

Se kannatti. Kevään tultua lumen alta paljastui kaunis, lievästi viettävä tasainen alue.

Kantaosan rakennus jää kuvaajan selän taakse

Kantaosan rakennus jää kuvaajan selän taakse

Comments are closed.