Risuja ja Ruusuja

Taas aika vierähti, niin ettei huomaakaan. Tämän blogihiljaisuuden takana on ollut paljon toimintaa. Olemme valinneet valvojan/vastaavan työnjohtajan, kilpailuttaneet ja tehneet muutamia hankintoja.

Yhtenä tärkeänä edistysaskeleena on se, että piirrustuksemme ovat julkisivulautakunnassa hyväksyttävänä. Katsotaan kuinka käy, kaikille viime aikoina rakentaneille naapureille on nipotettu talojen korkeudesta. Pidetään peukkuja!

Aloitan nyt myös Risuja ja Ruusuja osion. Minusta on kiva antaa julkisestikin kiitosta hyvästä palvelusta tai ammattitaidosta. Nyt haluankin ensimmäisenä kehua Suomen ylijäämävarastoa (www.ylijaama.fi) erinomaisesti palvelusta ja rakentajaystävällisesti hinnoitellusta tuotevalikoimasta. Tulemme varmasti käymään siellä tämän raksaprojektin aikana vielä muutaman kerran lisää.

Comments are closed.