ei pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa

Työmaalla sähköntarve oli mallia olisi pitänyt olla jo viikko sitten (Kiitoksia vain kiltti naapuri siitä että saimme lainata sähkoä)

Empowerin kaivurin piti tulla tekemaan kaivaukset meidän sähköä varten tänään. Ja he tulivatkin ja olivat mukavia ja asiantuntevia.
Hain aamulla tonttikeskuksen ja kaapelia eli ne olivat valmiina.

Raksapaku olisi kyllä ihan kiva

Raksapaku olisi kyllä ihan kiva

Olin saanut erittäin lyhyellä varoajalla sovittua sähköasentajan paikalle (Kiitoksia Spigotin pojat loistavasta palvelusta!).

Naapurimme B:n rakennustyön aikana olimme kaukaaviisaasti pyytäneet heidän urakoitsijaansa tekemään meille sähkölle, tietoliikenteelle ja vedelle varaukset/putket (kaikki nämä menevät B-määräosan läpi). Urakoitsijan paljastuttua melkoiseksi ketkuksi, olimme huolissamme siitä että mitäköhän siellä maan alla oikeasti on.

Suojaputket sähkölle ja tietoliikenteelle sekä 2 putkea vedelle

Suojaputket sähkölle ja tietoliikenteelle sekä 2 putkea vedelle

Ilomme oli suuri kun maaurakoitsija löysi 4 putkea oikeasta paikasta.

putket

Punainen viiva osoittaa putkien summittaista paikkaa alueen B läpi. Nuolen suunnasta löytyy sähköliittymä

Toivoimme sähköhomman olevan helpoin mahdollinen, parhaimmassa tapauksessa suojaputki olisi tehty loppuun asti ja vain kaapeli tarvitsisi  vetää ja yhdistää sähkökeskukseen.

Ah ha aha ha. Niinpä niin.

Lyhyesti sanottuna suojaputket loppuivat/olivat tukossa keskellä B-naapurin tonttia. Ja kun juttelin sähköä lainanneen naapurin kanssa, oli hänen kommenttinsa jotakuinkin tämä: ”Juu siinä kohdassa pihaa se niiden urakoitsija vähän töppäili kaivurilla ja onnistui katkaisemaan talolta sähköt. Varmaan ne teidänkin putket on siinä samalla saaneet vähän iskua.”

Just. Eli mitäs nyt? Setvimme eri vaihtoehtoja.

Mainittakoon tässä vielä lisäksi, että meille piti tulla perjantaina kello 8 HSY:n kaveri kytkemään veden. Ajatuksella vesimittari valmiiseen putkeen ja avataan sulku. Ja lasketaan vettä siihen mahdollisesti iskua saaneeseen / tukossa olevaan / katkenneeseen putkeen…

1 Comment on ei pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa

  1. Samuel
    11.12.2014 at 23:20 (10 vuotta ago)

    Excellent content you got here! You can earn some extra cash
    from your page, don’t miss this opportunity, for more info just type in google –
    omgerido monetize website