Sähköä jälleen

Empowerin aliurakoitsija JALKaivuu kävi vetämässä kaapelin tontin laidalle. Samaan ojaan laitettiin myös tietoliikennekaapelille tarkoitettu suojaputki. Spigotin asentaja kävi kytkemässä tonttikeskuksen. Mukavaa kertoa siitä että asiat sujuivat, molemmat ansaitsevat kehuja ripeydestä sekä hyvästä palvelusta.

Suojaputkia

Suojaputkia

Kaapelien päät pitäisi vielä jonkun käydä yhdistämässä

Kaapelien päät pitäisi vielä jonkun käydä yhdistämässä

Kaapelin yhdistäminen tonttikeskukseen

Kaapelin yhdistäminen tonttikeskukseen

Hauskana sivuanekdoottina voisin mainita, että kokeilimme lainata jo toiselta naapurilta sähköä (ensimmäinen lainasi vain lyhytaikaisesti, ja meidän sähköongelmamme eivät näytä ratkeavan mitenkään lyhyessä ajassa…). Lainasimme päivän, ja päätteeksi päätteeksi lopputulema oli että heidän ulkopistorasiansa oli pamauttanut muutaman sulakkeen heiltä kotoa. Onneksi olin paikalla kun pystytysporukan mies tuli kertomaan sähkön loppumisesta. Kävin heti ostamassa sulakkeita ja marssin naapuriin. Siellä oli vanha talo, kaksi sulaketaulua (toisessa ei tekstejä, toinen ruotsinkieliset tekstit) ja vanhempi rouva jonka tietämys sähköstä oli samalla tasolla kuin minun. Ja virraton keittiö (mukaanlukien jääkaappi ja pakastin).  Voin kertoa että vähän nostatti verenpainetta!

Tällä tarinalla on onnellinen loppu. Päädyimme kuitenkin siihen että jos käytetään suosiolla sitä vuokra-aggregaattia vaikka se onkin kalliimpi ratkaisu. Se kuitenkin aiheuttaa vähemmän stressiä ja pitää yllä naapurisopua.

.

Comments are closed.