Sähköstä jälleen

Koska valmiiksi laitetut kaapelisuojaputket olivat tukossa keskellä naapurin B pihaa, ja koska kyseisen naapurin kanssa ovat välit jo tulehtuneet pahasti (pitkä juttu, kerron siitä joskus täällä blogissa), jouduimme sähkön kanssa tekemään vähän isompia liikkeitä. Alla olevasta kuvasta näkee meidän uuden tilanteen, kierrämme siis koko naapurin B osion,

Verratkaapa tätä edellisviikon kuvaan. Punainen on Empowerin vetämä kaapeli, sininen on meidän. Laatikko on tonttikeskus.

Verratkaapa tätä edellisviikon kuvaan. Punainen on Empowerin vetämä kaapeli, sininen on meidän. Laatikko on tonttikeskus.

Punaisen viivan osio menee pitkälti yksityisen omistamalla maalla, joten tarvitsimme erikseen luvan kyseiseltä naapurilta. Onneksi kyseiset henkilöt ovat miellyttäviä ja saimme luvan ilman ongelmia. Laitamme muuten samaan kouruun myös punaisen tietoliikennekappelin suojaputken ettei tätä tarvitse tehdä enää vuoden kuluttua uudestaan.

Nih. Joku on sitten tilannut 60 metriä vahvempaa kaapelia, punaista ja keltaista kaapelinsuojaputkea aika pitkän pätkän.

 

Comments are closed.